Künefe

Künefe hazırlanarkən hansı ərzaqlardan istifadə olunur? (1 nəfərlik)

680 izlənmə

Paylaş

 

0

Mustafa Sarı

Kulinariya

Paylaşılma tarixi

16 mart 2015 06:51

Künəfə Hatayın məşhur tatlısıdır. İsti yeyilən bir tatlıdır. Çox ləzzətlidir. Künəfə hazırlamaq üçün lazım olan ərzaqlar bunlardır:

a)    120 qr. Hazır tel Kadayıf

b)    20 qr zeytun yağı

c)     50 qr. antep fıstığı

d)    50 qr. əridilmiş kərə yağı

e)    80 qr duzsuz künəfə pendiri

Şərbəti hazırlamaq üçün lazım olan ərzaqlar:

a)    1 çay stəkanı su

b)    1 çay stəkanı şəkər tozu

c)     1 dilim limon

Etiketlər :